Valgte Privatsykehuset på grunn av det gode omdømmet

16 nov, 2018

Sigvart Jakobsen valgte Privatsykehuset Haugesund da han skulle operere kneet, etter anbefalinger både fra leger og fra pasienter som har blitt operert på samme sted.

62-åringen fra Kopervik jobber som revisor i Deloitte, og har alltid vært aktiv innen idrett. Det har vært alt fra fotball, løping og sykling til studiotrening.

I 2004 måtte han på grunn av stor slitasje i venstre kne operere menisken.

-Det ble utført på Privatsykehuset av dr. Rossebø. Jeg ble anbefalt ham av min fastlege. Beskjeden den gang var at totalprotese ville bli nødvendig om noen år, og det stemte, sier Jakobsen.

Sensommeren i år ble kneet fungerende veldig dårlig etter et par harde arbeidsøkter i hagen hjemme. Da det hadde kommet så langt, valgte Jakobsen igjen Privatsykehuset Haugesund og dr. Rossebø på grunn av deres gode omdømme.

-Jeg fikk anbefalinger både fra leger og pasienter som han har operert. Valget var enkelt, sier Jakobsen, som har helseforsikring via jobben, og fritt kunne velge sykehus uten særlig venting.

Revisoren valgte å ta ferien sin først, og tilbrakte hele september i Spania. Operasjonsdagen ble satt til 15. oktober, og to dager etterpå kunne han reise hjem igjen til Kopervik. Han er svært fornøyd med hele opplegget på Privatsykehuset Haugesund.

-Oppholdet på Privatsykehuset var kjempebra. Operasjonen var hundre prosent vellykket, og personalet på avdelingen var helt fantastisk. De fulgte opp på alle nivå, og hadde god tid til pasientoppfølging. Vi var fire personer som opererte samme dag, og alle var like fornøyde, smiler Sigvart Jakobsen, som ser fram til et liv i full aktivitet igjen.