Hvordan vil du ha info?

Close

-Trodde jeg fremdeles var tykk

18 jul, 2018

Etter slankeoperasjonen hadde Ramona Larsen masse overflødig hud på magen. Hun har nå fått ordnet dette på Privatsykehuset Haugesund.

 

Før-bildene av Ramona Larsen viser en utstående mage fordelt i to store valker med pløsete og overflødig hud. I og med at magen ikke «hang» såpass mye nedover som den gjerne gjør i slike tilfeller, trodde 49-åringen at hun fremdeles var tykk flere år etter slankeoperasjonen.

Larsen fikk utført slankeoperasjon på Haugesund sykehus i 2011, etter å ha båret på 140 kilo i rundt ti år.

-Jeg hadde prøvd å slanke meg mange ganger, men etter å ha strukket ut mage og magesekk så mye over lang tid er det kanskje operasjon som må til? sier hun spørrende.

Operasjonen var vellykket, og Ramona gikk ned 50 kilo.

 

   Menneskelig

Den store og pløsete magen forble imidlertid et problem, samtidig som Ramona lenge ikke trodde hun kunne være kandidat for plastisk operasjon. Men til slutt tok hun det opp med fastlegen. Hun ble henvist til kirurg Fredrik Gewalli på Privatsykehuset Haugesund -Jeg takker Vår Herre den dag i dag for at jeg fikk denne muligheten, slår 49-åringen fast.

Hun var ikke høy i hatten første gang hun møtte opp til konsultasjon på Privatsykehuset.

-Jeg hadde en dårlig erfaring fra da jeg var i 20-årene hjemme i Bodø. Jeg hadde veldig store bryst, og ble vurdert for operasjon. Kirurgen utbrøt at jeg var helt enorm. Da snudde jeg og dro hjem igjen. Den kommentaren sitter i, og gjorde at jeg fikk en skam i meg, forteller Ramona, som var redd for å bli møtt med samme holdning på PSH.

Det hadde hun ikke trengt å bekymre seg for.

-Den menneskelige måten man blir mottatt på der er helt rørende. Jeg følte ingen skam og ingen redsel, og blir nesten på gråten bare av å fortelle om det.

 

   Endelig på plass

Ramona Larsen fikk først utført en bukplastikk, og en tid senere ble hun også godkjent for brystreduksjon. Brystene, som før slankeoperasjonen var veldig store, ble etterpå veldig hengende og bestod av mye løs hud.  Da hun skulle til konsultasjon for sistnevnte, visste hun at hun ikke trengte å være redd for hvordan hun ville bli sett og mottatt på PSH.

-Oppfølgingen du får er helt fantastisk, det går nesten ikke an å forklare hvor verdifull de får deg til å føle deg. Og de var på tilbudssiden hele tiden under oppholdet. Det var som å være på et luksushotell, avslutter Ramona Larsen, som er strålende fornøyd med en kropp som endelig er «på plass» etter slankeoperasjonen.

 

  • 386
  •  
  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.