Hvordan vil du ha info?

Close

Toppscore til Privatsykehuset

12 aug, 2018

Jon Gjerden var så fornøyd med oppholdet på Privatsykehuset Haugesund at han satte seg ned og skrev en hjertelig takkemail i etterkant.

-3 stjerner i margen for Privatsykehuset Haugesund! var innledningen på mailen han skrev 28. juni.

Jon Gjerden (62) fra Bykle i Setesdal brakk lårhalsen på venstre side i 2015. Den gang fikk han satt inn to skruer, med beskjed om at operasjon og hofteprotese var eneste alternativ om det skulle bli problemer på et senere tidspunkt.

-Jeg fikk fjernet skruene igjen våren 2017, og det gikk veldig bra fram til september-oktober. Men fra da ble det verre med smerter som økte på i rygg, hofter og bein, og på nyåret måtte jeg bruke krykker for å avlaste, forteller prosjektingeniøren.

Han tok kontakt med HR-avdelingen i Agder Energi, og siden de har helseforsikring for sine ansatte, gikk veien raskt videre for 62-åringen. Privatsykehuset Haugesund ble kontaktet, røntgenbilder ble sendt over, og i mai var han til konsultasjon hos dr. Rossebø.

11. juni satte han seg på bussen over Haukeli til Haugesund.

Videre siterer vi fra mailen Gjerden sendte to uker etter sykehusoppholdet:

 Tirsdag 12.06.2018 kl 08:00 møtte jeg opp i fjerde etasje på Helsehuset for å operere hoften min. Fra første stund hadde jeg et uforglemmelig opphold hos dere. Hans Jacob Rossebø og HELE hans stab gjorde en fantastisk jobb for at vi som var pasienter skulle ha det best mulig under oppholdet.

Vi var fire stykker som ble operert denne dagen. Jeg og de andre pasientene (som var tre veldig kjekke kvinner) hadde det også kjempefint den tiden vi var sammen. Vi reiste alle fire hjem torsdag 14/6 i løpet av formiddagen.

Når det gjelder meg, har det gått utrolig godt etter operasjonen. Jeg trente en god del før operasjonen. I etterkant har jeg fulgt programmet som min fysioterapeut har satt opp for meg, i tillegg til det dere foreslo. Nå går jeg faktisk kun med en krykke av og til. Jeg sover godt om nettene. Passer også på å ta mange og lange pauser innimellom treningene.

I går tok jeg stingene, og såret så meget flott ut. Det ble antydet på helsesenteret at jeg kunne slutte med bandasje i løpet av førstkommende helg dersom ikke noe uforutsett skulle oppstå. Jeg kjører også bil i nærområdet. Er så heldig å ha en sønn som har et kjøretøy med automatgir, så vi to har midlertidig byttet.

 Alt dette etter bare 16 dager!!!  Helt utrolig!!!

Nok en gang takk til dere alle sammen for en opplevelse jeg aldri glemmer.

Når vi snakker med Jon Gjerden nærmere to måneder etter hofteoperasjonen, er han fremdeles like fornøyd.

-Jeg er allerede nå en helt annen enn før. Smertestillende er redusert til et minimum, og jeg går opp og ned trapper på helt vanlig vis. Litt verk i en utrent muskel i venstre bakhalvdel går jeg ut fra retter seg etter hvert, smiler han.

62-åringen har tidligere kjørt motorsykkel, og når opptreningen etter operasjonen er i mål, ser han for seg å starte opp igjen. Og han har allerede begynt å tenke på neste sommer.

-Da kjører jeg kanskje over og besøker Privatsykehuset Haugesund!

  • 59
  •  
  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.