Hvordan vil du ha info?

Close

-Tiden teller mye

05 okt, 2018


Svanhild Kleppe Risholt fikk komme raskt til undersøkelse av hjertet på Privatsykehuset, og er i dag glad for at hun slapp unna det som i verste fall kunne blitt et hjerteinfarkt.

-Av tre årer var en helt tett og en var begynnende tett. Jeg har fått lagt inn to stent, forteller Svanhild, som har hatt hjerteflimmer og høyt blodtrykk i flere år.

78-åringen var på grunn av forverring av symptomer hos fastlegen sin i vinter, og fikk der vite at hun kunne få hjerteundersøkelse under ordningen fritt behandlingsvalg.Med kun vanlig offentlig egenandel som utgift.

Svanhild Kleppe Risholt sparte minst fem måneders ventetid ved å få hjertet sitt undersøkt på Privatsykehuset Haugesund. Etter å ha vært hos kardiolog Waage på PSH i mars i år, fikk hun komme til utredning ved hjerteavdelingen på Stavanger Universitetssykehus i juni. Der hun altså fikk behandling for de trange og tette årene hun hadde kjent på en stund.

 

-Jeg er glad for at jeg slapp ventetid og kom såpass hurtig til behandling, sier Svanhild, som nå føler seg lettere i kroppen og puster mye bedre når hun er ute og går.

Uten tilbudet på PSH hadde hun sannsynligvis måttet vente til høsten for hjerteundersøkelse.

-Det kunne jo ha endt opp i et hjerteinfarkt mens jeg ventet. I sånne tilfeller teller tiden veldig mye, slår hun fast.

 

Les mer om ordningen Svanhild Kleppe Risholt benyttet seg av her: https://www.privatsykehuset.no/fritt-behandlingsvalg-gir-raskere-behandling/

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.