Hvordan vil du ha info?

Close

Rekordraskt tilbake

12 jan, 2017

Når ens egne armer er det viktigste arbeidsredskapet er det viktig at de fungerer optimalt. Da fysioterapeut Jarle Saltvedt våren 2015 fikk problemer med skulderen var valget enkelt.

Jarle Saltvedt jobber som fysioterapeut hos Albatross Fysioterapi i Sveio. Gjennom årenes løp har han behandlet og forebygget utallige skader hos sine pasienter, men da hans egen skulder krevde behandling for å fungere måtte han ty til ekstern hjelp. Valget falt på Privatsykehuset Haugesund.

“Jeg pådro meg en ruptur i supraspinatus senen. Det vil si avrivning av en muskel som fungerer som stabilisatorer i skulderen – noe som selvfølgelig hemmet meg kraftig både i jobben og ellers i hverdagen. Etter en vurdering av Dr. Hans Jacob Rossebø på Privatsykehuset Haugesund sto det klart at skulderen krevde operasjon, noe jeg fikk tildelt med en gang. Operasjonen var relativt omfattende, men inngrepet som Privatsykehuset foretok sørget for at jeg var tilbake i jobb etter kun to måneder. I dag fungerer skulderen min 100% optimalt,» forteller Saltvedt.

«Jeg hadde en veldig god opplevelse med prosessen ved Privatsykehuset – fra første konsultasjon hos Dr. Rossebø, via operasjonen og gjennom hele oppfølgingen i etterkant. Jeg har som fysioterapeut sendt egne pasienter til PSH på bakgrunn av mine egne erfaringer.” forteller Saltvedt når han rekapitulerer sitt møte med Privatsykehuset Haugesund.

Kort ventetid på operasjon

Prosessen som Jarle Saltvedt refererer til tok kun to måneder fra første henvendelse til han var friskmeldt og innebar at han var rekordraskt tilbake i jobb. En av fordelene ved å velge Privatsykehuset Haugesund er at ventetiden på både undersøkelse og operasjon er betraktelig kortere enn i offentlig helsevesen. Ved Privatsykehuset slipper du å stå unødvendig i helsekø, og kommer i stedet raskt til utredning og eventuell behandling. På den måten kommer du raskere tilbake i både yrkesliv og for fullt i hverdagen.

Privatsykehuset med offentlig avtale

Privatsykehuset Haugesund har avtale med Helse Vest om spesialistbehandling av pasienter til offentlige satser. Det betyr at pasienter som ønsker operasjon ved et privat sykehus kan få utført inngrepet for samme egenandel som ved et offentlig sykehus.

Retten til fritt sykehusvalg sikrer pasienter som er i behov undersøkelse eller behandling i spesialisthelsetjenesten retten til selv å velge behandlingssted. Egenandelen er den samme for pasienten – men ved å be fastlegen henvise deg til utredning ved Privatsykehuset Haugesund vil ventetiden være vesentlig kortere.

Ønsker du å vite mer om ventetider, egenandeler og mulighetene for ortopediske inngrep?

 

bestilling time knapp

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.