PSH søker en engasjert intensivsykepleier

Privatsykehuset Haugesund AS er et lokalsykehus som ble etablert i 1997, har vært et offentlig godkjent sykehus siden 2003 og har i dag 25 ansatte. Vi holder til i moderne flotte lokaler i Helsehuset, midt i Haugesund sentrum.

Privatsykehuset Haugesund har hatt avtaler med Helse Vest siden 2004, og har innarbeidet et godt samarbeid med offentlig helsevesen og selskaper som tilbyr privat helseforsikring. Vi har behandlingstilbud innen ortopedisk kirurgi, generell kirurgi, urologi inkl. prostatakirurgi, plastikkirurgi, slankeoperasjoner, kardiologi og medisinsk hudbehandling. Vi har i dag 3 operasjonsstuer, en stor oppvåkningsenhet, samt sengepost med 12 sengeplasser Les mer om oss på vår hjemmeside www.privatsykehuset.no

Intensivsykepleier/MTU ansvarlig, postoperativ overvåkingsavdeling

Når vi nå er på jakt etter en ny kollega ser vi etter deg som er initiativrik og løsningsfokusert, positiv og kreativ. Du fungerer godt i et team, både selvstendig og i samarbeid med andre.

Om stillingen

PSH søker en engasjert intensivsykepleier som ønsker en spennende og utfordrende arbeidshverdag. Vår oppvåkningsavdeling har 6 postoperative enheter.

I tillegg til å ha ansvaret for postoperativ overvåkingsavdeling, vil du også ha ansvar for MTU i samarbeid med anestesiavdelingen.

Stillingsprosent 70-100%. Ingen helgearbeid. Stillingen er fast. Lønn fastsatt i henhold til tariff og gjeldene lovverk.

Pensjonsordning gjennom KLP.

• Overvåking av postoperative pasienter
  • Kunne ta del i arbeid ved sykehusets sengepostavdeling
  • Assistere hjertelege ved utredninger
  • Kommunikasjon med interne og eksterne samarbeidspartnere innen medisinsk teknisk virksomhet.
  • Ivareta systemer og ha oversikt over medisinsk teknisk utstyr og behov i seksjonen.

Ønskede kvalifikasjoner

Intensivsykepleier med formell videreutdannelse.

Personlige egenskaper

• Du er ansvarsbevisst, har gode kommunikasjonsevner, er initiativrik, selvstendig og samarbeidsvillig
  • Åpen for nye utfordringer
  • Du takler stress og hektiske situasjoner når det er nødvendig