Privatsykehuset Haugesund stakk av med gjev pris

PRESSEMELDING

Haugesund 24.mars, 2019

Privatsykehuset Haugesund stakk av med gjev pris

Torsdag 21.mars stakk Privatsykehuset Haugesund av med den gjeveste prisen – «Årets leverandør 2019», på årets helseforsikringsdag, i regi av forsikringsselskapene IF og Vertikal i Oslo.

Privatsykehuset Haugesund var i sterk konkurranse med alle private sykehus og klinikker i Norge. Prisen, som er høyt verdsatt og prestisjefull, deles ut en gang i året, og juryen var If /Vertikal Helses kunder. Kundene som var undersøkt og operert ved Privatsykehuset Haugesund hadde gitt høyest score av alle og bidro til seieren.

• Vi ble veldig overrasket og kjempeglade da vi forsto at det var oss det ble referert til fra scenen før navnet ble ropt opp. Det var en veldig stor anerkjennelse å bli vinket opp på podiet for å ta i mot prisen som kåret Privatsykehuset Haugesund til årets leverandør, sier daglig leder, Turid Staveland Nygaard.

Juryens begrunnelse var blant annet at pasientene føler seg trygge, at de blir godt ivaretatt, at de får god medisinsk behandling, at personalet er hyggelig, at pasientene får fantastisk oppfølging og at sykehuset har gjort det «lille ekstra» for pasientene.

• At et frittstående, familieeid sykehus i Haugesund vinner denne prisen, i konkurranse med store, internasjonale kjede-sykehus og klinikker er ikke mindre enn fantastisk!, sier Staveland Nygaard og legger til at sykehusets flotte, moderne lokaler og utstyr, sammen med alle de dyktige ansatte ved Privatsykehuset Haugesund utgjorde den store forskjellen, og var årsaken til at sykehuset gikk av med seieren.