Overarmsplastikk

Overskudd av hud på overarmene oppleves av mange som skjemmende og plagsomt. Dette kan korrigeres ved en overarmsplastikk. Det er ikke mulig å trene eller slanke seg til strammere hud.

Ved denne operasjonen fjerner man større eller mindre del av huden på overarmens innside – fra armhulen og ned mot albuen. Dette vil gi et arr som kan være vanskelig å skjule i kortermede plagg.

Den etterlater seg ett langt arr på innsiden av overarmen.

Så sant det ikke er medisinske motforestillinger vil de fleste kunne få et tilbud om operasjon. Våre leger vil imidlertid ut fra en faglig og moralsk vurdering avgjøre grunnlaget for operasjon. Vi opererer ikke personer under 18 år. Personer med spiseforstyrrelser må uansett alder vurderes i samråd med de som behandler vedkommende.

De som ønsker overarmsplastikk tilbys en uforpliktende samtale hvor du får en grundig faglig veiledning og informasjon om inngrepet.

Som vedall behandling som innebærer perforering av hud kan det oppstå infeksjoner. Dette er meget sjeldent, men en skal være obs om en blir rød, hoven og får smerter i det aktuelle området dagene etter behandling. Ta da kontakt med PSH eller egen lege. Det er vanlig å kjenne at man kan ha smerter de første dagene. Noen kan oppleve kvalme etter sterke smertestillende. Hevelser, blåmerker og nedsatt følelse rundt området er normalt.

Er du interessert i å finansiere behandlingen via lån har vi gode løsninger for deg. Privatsykehuset Haugesund samarbeider med Resurs Bank som er en solid aktør på det nordiske markedet. Snakk med våre veiledere for informasjon om finansiering. Man kan også betale kontant med bank- og kredittkort hos oss.

– Du er på sykehuset ca. 3 timer
– Behandlingen tar ca. 2 timer
– Vi har avtale med forsikringsselskaper
– Vi tilbyr delbetaling

Hvorfor gjøre en armplastikk

Fakta

  • Vi kan tilby 12 måneders rente- og gebyrfri delbetaling på helselån opptil 60.000!

Bestill en uforpliktende konsultasjon.