Overarmsplastikk

Overskudd av hud på overarmene oppleves av mange som skjemmende og plagsomt. Dette kan korrigeres ved en overarmsplastikk.

Ved denne operasjonen fjerner man større eller mindre del av huden på overarmens innside – fra armhulen og ned mot albuen. Dette vil gi et arr som kan være vanskelig å skjule i kortermede plagg.

Den etterlater seg ett langt arr på innsiden av overarmen.

Så sant det ikke er medisinske motforestillinger vil de fleste kunne få et tilbud om operasjon. Våre leger vil imidlertid ut fra en faglig og moralsk vurdering avgjøre grunnlaget for operasjon. Vi opererer ikke personer under 18 år. Personer med spiseforstyrrelser må uansett alder vurderes i samråd med de som behandler vedkommende.

De som ønsker overarmsplastikk tilbys en uforpliktende samtale hvor du får en grundig faglig veiledning og informasjon om inngrepet.

Som vedall behandling som innebærer perforering av hud kan det oppstå infeksjoner. Dette er meget sjeldent, men en skal være obs om en blir rød, hoven og får smerter i det aktuelle området dagene etter behandling. Ta da kontakt med PSH eller egen lege. Det er vanlig å kjenne at man kan ha smerter de første dagene. Noen kan oppleve Kvalme etter sterke smertestillende. Hevelser, blåmerker og nedsatt følelse rundt området er normalt.

Er du interessert i å finansiere behandlingen via lån har vi gode løsninger for deg. Privatsykehuset Haugesund samarbeider med Resurs Bank som er en solid aktør på det nordiske markedet. Snakk med våre veiledere for informasjon om finansiering. Man kan også betale kontant med bank- og kredittkort hos oss.

– Du er på sykehuset ca. 3 timer
– Behandlingen tar ca. 2 timer
– Privatsykehuset Haugesund har avtale med Helse Vest om overarmsplastikk som har medisinsk indikasjon. Du trenger henvisning fra lege. Du betaler kun vanlig egenandel samt etvl. materiell.
– Vi har avtale med forsikringsselskaper
– Vi tilbyr delbetaling
– Pris på  privat behandling er 36.000 kr.

Hvorfor gjøre en armplastikk

Fakta

  • Behandlingen tar ca. 2 timer
  • Vi har Helse Vest avtale ved spesifikke kriterier
  • Vi har avtale med forsikringsselskaper
  • Vi tilbyr delbetaling

 

Bestill en konsultasjon.
Det er gratis og helt uforpliktende.