PSH søker en engasjert operasjonssykepleier som ønsker en spennende og utfordrende arbeidshverdag.

11.12.2019
Våre dyktige ortopeder utfører behandling i samarbeid med Helse Vest, og de fleste inngrepved ortopedisk avdeling dekkes gjennom denne avtalen. Dette krever henvisning fra lege, ogdu betaler kun offentlig egenandel pluss eventuell materialkost. Proteser, PRP og operasjon avinngrodd tånegl dekkes ikke av denne avtalen.

Kneprotese

Helsehuset har med alle sine tilbud samlet kompetansen i idrettsmedisin under ett tak og kantilby et helt unikt og helhetlig tilbud til pasienterog kunder på alle nivå.Vi vil sammen styrke den idrettsmedisinskeoppfølgingen og treningskompetansen til denenkelte, idrettslag og foreninger, samt tilbytrening i moderne treningslokaler hos Vici treningssenter.Vi har tilbud om forebygging, opptrening, diagnosesetting og behandling både konservativt
av fysioterapeuter, manuellterapeuter, kiropraktor, og treningsveileder og rehabiliteringetter skade. I de tilfeller hvor konservativ behandling ikke gir ønsket resultat tilbyr vi operativ behandling ved ortopedisk avdeling på Privatsykehuset Haugesund.Vi tilbyr også kursvirksomhet som er rettet motbåde utøvere og støtteapparat. I tillegg har viernæringsveileder og psykologer som kan bidramed sin kompetanse.Vi mener at vårt tverrfaglige tilbud og samar-
Helsehuset har med alle sine tilbud samlet kompetansen i idrettsmedisin under ett tak og kan tilby et helt unikt og helhetlig tilbud til pasienterog kunder på alle nivå. Vi vil sammen styrke den idrettsmedisinske oppfølgingen og treningskompetansen til den enkelte, idrettslag og foreninger, samt tilbytrening i moderne treningslokaler hos Vici treningssenter. Vi har tilbud om forebygging, opptrening, diagnosesetting og behandling både konservativtav fysioterapeuter, manuellterapeuter, kiropraktor, og treningsveileder og rehabiliteringetter skade. I de tilfeller hvor konservativ behandling ikke gir ønsket resultat tilbyr vi operativ behandling ved ortopedisk avdeling på Privatsykehuset Haugesund.Vi tilbyr også kursvirksomhet som er rettet motbåde utøvere og støtteapparat. I tillegg har viernæringsveileder og psykologer som kan bidramed sin kompetanse.Vi mener at vårt tverrfaglige tilbud og samarbeid på Helsehuset gir helhetlig oppfølging medhøy kvalitet, samt at det gir effektiv behandlingfor kundene våre.Vici Treningssenter gir tilgang til topp modernetreningslokaler med det siste nye av treningsutstyr fra kvalitetsleverandøren Technogym.Like viktig er kompetansen som våre trenerebesitter. Alle våre trenere har høyere utdannelse innen for forskjellige retninger av trening og fysisk aktivitet fra for eksempel NorgesIdrettshøyskole.

Skulder

Du trenger henvisning fra lege ogbetaler kun offentlig egenandel +eventuell materialkost

Vi har også avtale med alleforsikringsselskap. Har du helseforsikring, bruk den. Kort ventetid.

Albue

Hånd/håndledd

Fot/ankel

Menisk og korsbånd

Fysioterapi

Hofteprotese

Kneprotese

Ingrodd tånegl

PRP

Privatsykehuset Haugesund har tettsamarbeid med fysioterapi-avdelingen ved Haugesund Medisinske Senter. Fysioterapeutene holder til isamme bygning som Privatsykehuset, og vi anbefaler deres tjenesternår pasienter har behov for profesjonell og god behandling.

Privatsykehuset Haugesund AS er et lokalsykehus som ble etablert i 1997, har vært et offentlig godkjent sykehus siden 2003 og har i dag 25 ansatte. Vi holder til i moderne flotte lokaler i Helsehuset, midt i Haugesund sentrum.

Privatsykehuset Haugesund har hatt avtaler med Helse Vest siden 2004, og har innarbeidet et godt samarbeid med offentlig helsevesen og selskaper som tilbyr privat helseforsikring. Vi har behandlingstilbud innen ortopedisk kirurgi, generell kirurgi, urologi inkl. prostatakirurgi, plastikkirurgi, slankeoperasjoner, kardiologi og medisinsk hudbehandling. Vi har i dag 3 operasjonsstuer, en stor oppvåkningsenhet, samt sengepost med 12 sengeplasser Les merom oss på vår hjemmesidewww.privatsykehuset.no

Operasjonssykepleier

Når vi nå er på jakt etter en ny kollega ser vi etter deg som er initiativrik og løsningsfokusert, positiv og kreativ. Du fungerer godt i et team, både selvstendig og i samarbeid med andre.

Om stillingen

Stillingsprosent 80%. Vanlig arbeidsuke er mand – fred dagtid.
Stillingen er fast. Lønn fastsatt i henhold til tariff og gjeldene lovverk.

Pensjonsordning gjennom KLP.

Arbeidsoppgaver

• Forberede operasjoner og assistere kirurger ved pasientundersøkelser og operasjoner og ellers de oppgaver som tilfaller operasjonssykepleier
  • Videre arbeidsoppgaver vil bestå av pasientrettet arbeid og administrasjon.

Ønskede kvalifikasjoner

Operasjonssykepleier med formell videreutdannelse, evt reell arbeidserfaring.

Personlige egenskaper

Du er ansvarsbevisst, har gode kommunikasjonsevner, er initiativrik, selvstendig og samarbeidsvillig

Åpen for nye utfordringer

Du takler stress og hektiske situasjoner når det er nødvendig

Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

Et godt og aktivt arbeidsmiljø, et høyt faglig nivå, (faglig og personlig utvikling)

Utfordrende og variert arbeid

Utdanningsnivå

Høyskole / Universitet

Elin Haug, driftsleder

Epost: elin@privatsykehuset.no, mobil 41294031

Vi ser frem til å høre fra deg!

Takk, din melding er mottatt!
Beklager, noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.
Vil du ringe oss istedet?
Du treffer oss på 52 70 05 50
fra 08:30 til 15:00.
Forespørsel
timebestilling
Send oss en melding, og vi kontakter deg for å finne et tidspunkt som passer!
Takk, du hører fra oss!
Beklager, noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.
Vil du ringe oss istedet?
Du treffer oss på 52 70 05 50
fra 08:30 til 15:00.