Fast stilling operasjonstekniker 80-100%

Privatsykehuset Haugesund (videre kalt PSH) er et privat sykehus med anbudsavtaler med Helse Vest RHF innen urologi og ortopedi, avtaler med alle forsikringesselskap som tilbyr helseforsikring / behandlingsforsikring og tilbyr private undersøkelser og behandlinger. PSH har I tillegg til avd for Ortopedisk kirurgi - dagkirurgi og protesekirurgi, urologi, også avdelinger for Gastrokirurgi, Generell kirurgi, Øre nese hals kirurgi , Gastroskopi og Plastikkirurgi. Operasjonsavdelingen ved PSH er en dagkirurgisk enhet, med tilhørende postoperativ avdeling og sengepost som vi bemanner selv. Vi holder stengt 3 uker om sommeren, samt helligdager og helger. Operasjonsavdelingen består av 3 operasjonsstuer, sterilsentral og oppvåkning. Med tiltredelse 01.09.2021 søker vi operasjonstekniker i fast 80-100% stilling
Våre dyktige ortopeder utfører behandling i samarbeid med Helse Vest, og de fleste inngrepved ortopedisk avdeling dekkes gjennom denne avtalen. Dette krever henvisning fra lege, ogdu betaler kun offentlig egenandel pluss eventuell materialkost. Proteser, PRP og operasjon avinngrodd tånegl dekkes ikke av denne avtalen.

Kneprotese

Helsehuset har med alle sine tilbud samlet kompetansen i idrettsmedisin under ett tak og kantilby et helt unikt og helhetlig tilbud til pasienterog kunder på alle nivå.Vi vil sammen styrke den idrettsmedisinskeoppfølgingen og treningskompetansen til denenkelte, idrettslag og foreninger, samt tilbytrening i moderne treningslokaler hos Vici treningssenter.Vi har tilbud om forebygging, opptrening, diagnosesetting og behandling både konservativt
av fysioterapeuter, manuellterapeuter, kiropraktor, og treningsveileder og rehabiliteringetter skade. I de tilfeller hvor konservativ behandling ikke gir ønsket resultat tilbyr vi operativ behandling ved ortopedisk avdeling på Privatsykehuset Haugesund.Vi tilbyr også kursvirksomhet som er rettet motbåde utøvere og støtteapparat. I tillegg har viernæringsveileder og psykologer som kan bidramed sin kompetanse.Vi mener at vårt tverrfaglige tilbud og samar-
Helsehuset har med alle sine tilbud samlet kompetansen i idrettsmedisin under ett tak og kan tilby et helt unikt og helhetlig tilbud til pasienterog kunder på alle nivå. Vi vil sammen styrke den idrettsmedisinske oppfølgingen og treningskompetansen til den enkelte, idrettslag og foreninger, samt tilbytrening i moderne treningslokaler hos Vici treningssenter. Vi har tilbud om forebygging, opptrening, diagnosesetting og behandling både konservativtav fysioterapeuter, manuellterapeuter, kiropraktor, og treningsveileder og rehabiliteringetter skade. I de tilfeller hvor konservativ behandling ikke gir ønsket resultat tilbyr vi operativ behandling ved ortopedisk avdeling på Privatsykehuset Haugesund.Vi tilbyr også kursvirksomhet som er rettet motbåde utøvere og støtteapparat. I tillegg har viernæringsveileder og psykologer som kan bidramed sin kompetanse.Vi mener at vårt tverrfaglige tilbud og samarbeid på Helsehuset gir helhetlig oppfølging medhøy kvalitet, samt at det gir effektiv behandlingfor kundene våre.Vici Treningssenter gir tilgang til topp modernetreningslokaler med det siste nye av treningsutstyr fra kvalitetsleverandøren Technogym.Like viktig er kompetansen som våre trenerebesitter. Alle våre trenere har høyere utdannelse innen for forskjellige retninger av trening og fysisk aktivitet fra for eksempel NorgesIdrettshøyskole.

Skulder

Du trenger henvisning fra lege ogbetaler kun offentlig egenandel +eventuell materialkost

Vi har også avtale med alleforsikringsselskap. Har du helseforsikring, bruk den. Kort ventetid.

Albue

Hånd/håndledd

Fot/ankel

Menisk og korsbånd

Fysioterapi

Hofteprotese

Kneprotese

Ingrodd tånegl

PRP

Privatsykehuset Haugesund har tettsamarbeid med fysioterapi-avdelingen ved Haugesund Medisinske Senter. Fysioterapeutene holder til isamme bygning som Privatsykehuset, og vi anbefaler deres tjenesternår pasienter har behov for profesjonell og god behandling.

Stillingen som operasjonstekniker skal ivareta følgende arbeidsoppgaver:

• Vask / spesialrenhold av instrumenter, MTU, operasjonsstuer og forberedelsesrom mellom operasjonene.
  • Assistanse op avd. ved behov .
  • Renhold og pakking av spesialutstyr og instrumenter.
  • Varebestillinger
  • Mottak og påfyll av varer/ utstyr til lager.

Vi søker deg som:

• Fortrinnsvis har fagskole innen sterilforsyning, men relevant erfaring vektlegges.
  • Er faglig engasjert og opptatt av samarbeid og utvikling.
  • Er fleksibel, nøyaktig, strukturert, har høy arbeidskapasitet og liker å jobbe i team.
  • Ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø.
  • Behersker godt norsk muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby varierte og spennende oppgaver i et godt arbeidsmiljø, med faglig utvikling og godt samarbeid..

Søknadsfrist: 25. mai 2021

For mer informasjon om stillingen, kontakt Elin Haug  på tlf. 412 94 031

Mail elin@privatsykehuset.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

Takk, din melding er mottatt!
Beklager, noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.
Vil du ringe oss istedet?
Du treffer oss på 52 70 05 50
fra 08:30 til 15:00.
Forespørsel
timebestilling
Send oss en melding, og vi kontakter deg for å finne et tidspunkt som passer!
Takk, du hører fra oss!
Beklager, noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.
Vil du ringe oss istedet?
Du treffer oss på 52 70 05 50
fra 08:30 til 15:00.