Hvordan vil du ha info?

Close

Ned 50 kg med slankeoperasjon

25 jun, 2015

Det finner mange gode våpen i kampen mot overvekt. Kosthold og mosjon er de viktigste, men det mest effektive grepet for økt livskvalitet blant sykelig overvektige er en slankeoperasjon.

Helt siden ungdomstiden har du prøvd alle dietter, pulverkurer, sult og forsøk på mosjon. Noe fungerer en stund, men så spretter vekta opp igjen – gjerne et par kilo mer enn før.

Det er psykisk tungt, en historie om nederlag på nederlag. Bare det å spise i samme rom som fremmede føles utenkelig. Det har blitt en historie om å føle seg mislykket, om å lese forakten i de andre sine blikk… Kan du ikke bare styre deg litt rundt middagsbordet og velte deg ut av sofaen fra tid til annen? Det er vanskelig å trene, fysisk tungt for knær og ledd. Du føler ”alle” ser på deg. Det er tungt for hjertet og kroppen trives ikke med den elendige formen. Du har resignert. Du har lært å leve med å være overvektig.

Privatsykehuset Haugesund tilbyr et seriøst alternativ for alle som sliter med sykelig overvekt. Tidligere måtte pasientene reise til Oslo eller Bergen, med den belastningen det innebærer for en nyoperert kropp. Vi er et offentlig godkjent sykehus med lang erfaring og høyt kvalifiserte personell og kan nå tilby en trygg og effektiv behandling lokalt. Normalt er pasientene sykemeldt i kun to uker.

Etter slankeoperasjonen følger et stort vekttap, og det skjer raskere enn du våger å tro. Det største vekttapet kommer i løpet av de første seks månedene. Mange går ned 40-50 kilo på et halvt år. Kirurgi ”nullstiller” kroppen og gir deg et veldig godt utgangspunkt for den livsstilsendringen du er nødt til å gjennomgå for å holde deg frisk. Svekket appetitt og høyere forbrenning gjør at spisingen begrenses og det blir mye lettere å mosjonere. Nå holder for første gang du vekta i sjakk.

Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon om slankeoperasjoner.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.