Microneedling

Microneedling er en av de mest populære og effektive hudbehandlinger som tilbys. Behandlingen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling.

Behandlingen tar ca 30 min. Vi kombinerer microneedlingbehandlingen med en kjemisk peel og avslutter med en beroligende maske. Etterpå kan du fortsette dine daglige gjøremål!

Den originale Microneedle-behandlingen får du hos PSH, nå også som gavekort til en du er glad i!

En behandling til 2.500kr
Pakkepris på tre behandlinger til 6.000kr
For bestilling ring oss på 52 70 05 50 eller send oss en mail til post@privatsykehuset.no

 

Microneedling er en av de mest innovative måter å forbedre hudens tilstand på.

Hvordan virker microneedling?

Microneedling behandling øker hudens kollagenproduksjon. Nyproduksjon av naturlige elastiske komponenter i huden kan sammenlignes med effekten av laserbehandling, dog med mye mindre bivirkninger og kortere tilhelingstid.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om Microneedling eller gavekort på hudbehandling.

Behandlingsområder:

  • slapp og eldet hud
  • pigmenteringer
  • arr etter akne, kirurgi, brannskader
  • fine linjer også mot øyne og munn
  • strekkmerker

Behandlingen:

Under microneedling behandling, vibrerer 12 sterile engangsnåler, og skaper opp mot 1300 microkanaler i huden pr sekund. Det benyttes en justerbar nåldybde fra 0,5mm til 2,5mm avhengig av området som skal behandles. Dette sikrer effektivt opptak av behandlingspreparat, og en kollagenstimulerende effekt dypt nede i huden.

I behandlingen benyttes serum av høyeste oppnåelig konsentrat av aktive, naturlige virkestoffene som inkluderer blant annet lavmolekylær hyaluronsyre, vitaminer og antiinflammatoriske ingredienser.

Behandlingen med microneedling skjer med minimalt av ubehag. Bedøvelseskrem kan benyttes innen behandling dersom det er behov for dette. Selve behandlingen går raskt og tar cirka 30 minutter.

Resultatet:
Vanligvis behøves 3-4 behandlinger for å nå et optimalt resultat, og det bør går 4-6 uker mellom hver behandling. Mange ser resultat allerede etter den første behandlingen. Din huds tilstand vil forbedres ytterligere etter en behandlingskur. Full effekt vil oppnås en måned etter siste behandlingen.

 

Microneedling er en av de mest innovative måter å forbedre hudens tilstand på.

Microneedling behandlig

Kjemisk peel

Etter Microneedling og Peelingmaske

Beroligende maske

"Microneedling er en revolusjonerende behandling"

Behandlingen kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, dog med mye mindre bivirkninger og kortere tilhelingstid.

Alle ser at du ser fantastisk ut. Ingen ser hvorfor.