Menisk og korsbånd

Vi har også avtale med alle forsikringsselskap. Har du helseforsikring, bruk den. Kort ventetid.

Våre ortopeder er spesialister innen meniskoperasjoner og korsbåndsoperasjoner. Menisk- og korsbåndsskader kan holde idrettsutøvere lenge borte fra idretten sin. Da er det viktig å få operasjon relativt raskt. Idrettsskader som dette behandles med liten ventetid og du kommer raskere i aktivitet igjen.

Våre ortopediske kirurger har lang erfaring og meget god faglig ekspertise i behandling av ortopediske lidelser. Vi tilbyr utredning og behandling av lidelser i muskel, ledd og skjelettsystemet.

Vi har avtale med det offentlige helsevesenet om utredning og behandling av enkelte ortopediske lidelser. Vi har ikke avtale om operasjon av korsbånd.

For behandling av menisk betaler du kun  vanlig offentlig egenandel pluss eventuelle materiell kostnader.

– se www.frittsykehusvalg.no.

Ønsker du å gå utenom den offentlige helsekøen kan du ta direkte kontakt med oss for rask time til utredning og behandling.

Har du helseforsikring tar du kontakt med ditt forsikringsselskap og ber om at de bestiller en time for konsultasjon hos oss.

 

Bestill time på tlf. 52 70 05 50 eller via vårt kontaktskjema her >>

Privatsykehuset Haugesund har et sterkt fagmiljø innen sportsmedisin, og er samarbeidspartner med store aktører som FK Haugesund, Avaldsnes Damer Elite og Ironman 70.3.