Hvordan vil du ha info?

Close

Kunne ikke vært bedre

03 des, 2018

Bjarne Miljeteig er en av etter hvert mange personer som har fått utført hofteoperasjon på Privatsykehuset Haugesund. Og en av mange som er svært fornøyd.

 

Den 66 år gamle operasjons-koordinatoren fra Sola hadde hatt slitasje i hofta over lengre tid, med påfølgende smerter og halting. Da han til slutt måtte gjøre noe med det, gikk han inn på nettsidene til to ulike offentlige sykehus for å sjekke ventetidene. Og både for utredning og operasjon var det mange ukers ellers måneders ventetid.

Da gikk Miljeteig heller for en raskere løsning.

-Gjennom jobben min i Petroleum Technology Company har jeg helseforsikring, og kunne da få dekket operasjon på Privatsykehuset Haugesund, forteller han.

Fra Miljeteig kontaktet forsikringsselskapet til han ble kalt inn til utredning, gikk det under en uke. Og derfra igjen gikk det kun to uker til han lå på operasjonsbordet og fikk operert inn en totalprotese i hofta.

Dette er nå litt over en måned siden, og om et par uker kan han sannsynligvis legge krykkene til side.

-Ting føles helt bra, og fysioterapeuten min sier det er god fremgang, smiler 66-åringen, som nå er på god vei mot et liv uten halting og smerter.

Når vi spør om hvordan oppholdet på og oppfølgingen fra Privatsykehuset har vært, svarer han at det ikke kunne vært bedre.

-Mottagelsen var bra, og på operasjonsstua var det en fin og lett stemning. Ortopeden var veldig dyktig, og det var tilstrekkelig med folk til å passe på. Så der ble jeg virkelig godt tatt vare på, slår han fast.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.