Idrettsmedisin Helsehuset

Jogging

Helsehuset har med alle sine tilbud samlet kompetansen i idrettsmedisin under ett tak og kan tilby et helt unikt og helhetlig tilbud til pasienter og kunder på alle nivå.

Vi vil sammen styrke den idrettsmedisinske oppfølgingen og treningskompetansen til den enkelte, idrettslag og foreninger, samt tilby trening i moderne treningslokaler hos Vici treningssenter.

Vi har tilbud om forebygging, opptrening, diagnosesetting og behandling både konservativt av fysioterapeuter, manuellterapeuter, kiropraktor, og treningsveileder og rehabilitering etter skade. I de tilfeller hvor konservativ behandling ikke gir ønsket resultat tilbyr vi operativ behandling ved ortopedisk avdeling på Privatsykehuset Haugesund.

Vi tilbyr også kursvirksomhet som er rettet mot både utøvere og støtteapparat. I tillegg har vi ernæringsveileder og psykologer som kan bidra med sin kompetanse.

Vi mener at vårt tverrfaglige tilbud og samarbeid på Helsehuset gir helhetlig oppfølging med høy kvalitet, samt at det gir effektiv behandling for kundene våre.

Vici Treningssenter gir tilgang til topp moderne treningslokaler med det siste nye av treningsutstyr fra kvalitetsleverandøren Technogym. Like viktig er kompetansen som våre trenere besitter. Alle våre trenere har høyere utdannelse innen for forskjellige retninger av trening og fysisk aktivitet fra for eksempel Norges Idrettshøyskole.