Hvordan vil du ha info?

Close

Handler om å være fornøyd med seg selv

09 nov, 2018

Christin Blix Lie Toft tok bukplastikkoperasjon på Privatsykehuset Haugesund i sommer, og bekymrer seg ikke lenger for hva hun skal ha på seg på jobb.

I jobben som medeier og frisør på Gemini er hun omgitt av speil hele veien.

-Da blir det til at du tenker ekstra mye på hva du skal ha på deg, og jeg begynte å bli ganske lei av å gå rundt i halvstore klær for å skjule magen, sier Christin.

52-åringen fra Haugesund viser bilder av seg selv tatt i forkant av operasjonen. Magen henger ikke, men den er stor og har fordelt seg i to bulker. Christin sier magen utviklet seg slik etter mange fødsler, i tillegg til at alder og genetikk sannsynligvis spiller inn.

-Jeg prøvde flere ganger å slanke meg på grunn av magen. Gikk også på Grete Roede-kurs, men gikk rett opp i vekt igjen etterpå. Så for to-tre år siden begynte jeg heller å tenke på operasjon, sier Christin, som ikke har angret ett sekund på at hun gjorde noe med akkurat den tanken.

Hun valgte å gå for bukplastikkoperasjon på Privatsykehuset Haugesund etter først å ha forhørt seg med ei venninne som er ansatt der. I begynnelsen av juni fikk hun fjernet to kilo fett og hud rundt nederste del av buken, samt litt i øvre del. Magemusklene ble sydd sammen. Samtidig med bukplastikkoperasjonen, fikk hun også fjernet brokk i både navlen og lysken.

Hun møtte opp på Privatsykehuset klokken ni om morgenen, og kunne dra hjem samme ettermiddag. De to påfølgende dagene var hun innom PSH igjen for kontroll, og hun medgir at det var litt tungt å komme seg ut rett etter operasjonen. Bortsett fra det er hun veldig fornøyd med opplegget på PSH.

-Jeg fikk kjempebra oppfølging. De vet nesten ikke hva godt de skal gjøre for deg, smiler 52-åringen.

Gjennom den varme sommeren måtte Christin gå med kompresjonsplagg i åtte uker. Hun syns likevel det var den beste årstiden å gjøre det på.

-Ja, jeg gikk med kjole og joggesko, så det gikk veldig fint. Men det var selvfølgelig en befrielse å kunne kaste kompresjonsplagget etterpå, sier Christin, og viser fram magen slik den ser ut nå, flat og med et veldig fint operasjonsarr.

 

Frisøren understreker at hun ikke har som mål å se ut som en sylfide. Alderen skal også få komme.

-Men nå slipper jeg å ha en stor og «firkantet» mage. Klærne passer mye bedre. Det handler om å være fornøyd med seg selv, slår hun fast.

  • 165
  •  
  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.