Hakeimplantat

Et hakeimplantat vil endre profilen og proporsjonene i ansiktet, og er et godt alternativ for mange som ønsker synlige resultat via et forholdsvis enkelt inngrep.

Hvordan foregår behandlingen?

Et hakeimplantat endrer plassering av overliggende bløtvev og endrer profilen på haken. Med hensyn til muskulatur og nerver i det aktuelle området hvor implantatet skal plasseres er det hensiktsmessig å sette inn implantatet via et  lite snitt under haken. Alternativt kan hakeimplantat settes inn via snitt i munnen. Implantatet festes til benet for å sikre at plasseringen blir permanent og for et best mulig resultat. Det finnes ulike typer og størrelser av implantater og på konsultasjon med vår legespesialist finner man frem til den beste løsningen for deg.

Hva kan man forvente

Ved å operere hakeimplantat kan pasienten forvente seg tydelig forandring av ansiktstrekk, profil og proporsjoner  I etterkant av inngrepet kan det oppstå blåmerker og hevelse i det aktuelle område, men dette forsvinner etter 1-2 uker. Det er en liten risiko for midlertidig nedsatt følelse ved denne type kirurgisk inngrep, permanent nedsatt følelse forekommer svært sjeldent.

Delbetaling

Vi kan tilby 12 måneders rente- og gebyrfri delbetaling på helselån opptil 60.000!