Bryst menn (Gynecomasti)

Uønsket brystutvikling hos menn med forstørret brystkjertelvev kalles også for Gynecomasti. Denne tilstanden er veldig vanlig og  studier har påvist forekomster på opptil 40 prosent. Årsaken er oftest ukjent, men kan ha sammenheng med hormonelle forstyrrelser og vektøkning.

I fleste tilfeller vil liposculpture / fettfjerning være den beste behandlingen av gynekomasti.

Avflating av brystkassen, symmetrisering av de to brystene, best mulig arrplassering, og fjerning av hudoverskudd med riktig plassering av areolakomplekset.

Så sant det ikke er medisinske motforestillinger vil de fleste kunne få et tilbud om operasjon. Våre leger vil imidlertid ut fra en faglig og moralsk vurdering avgjøre grunnlaget for operasjon. Vi opererer ikke personer under 18 år. Personer med spiseforstyrrelser må uansett alder vurderes i samråd med de som behandler vedkommende.

 

 

De som ønsker vurdering av om gynekomasti kan være løsningen, tilbys en uforpliktende samtale hvor du får en grundig faglig veiledning og informasjon om inngrepet

Som ved all behandling som innebærer perforering av hud kan infeksjon oppstå. Dette er meget sjeldent, men en skal være obs om en blir rød, hoven og får smerter i det aktuelle området dagene etter behandling. Hvis en har mistanke om dette, kontakt med PSH eller egen lege. Det er vanlig å ha smerter de første dagene og noen kan oppleve kvalme etter sterke smertestillende medikamenter. Hevelse og blåmerker rundt brystkassen er vanlig.

Privatsykehuset Haugesund samarbeider med alle de største forsikringsselskapene. Har du helseforsikring som privatperson eller gjennom arbeidsgiver så kontakt oss og vi kan hjelpe deg. Er du interessert i å finansiere behandlingen ved bruk av lån, har vi gode løsninger for deg. Privatsykehuset Haugesund samarbeider med Resurs Bank som er en solid aktør på det nordiske markedet. Snakk med våre veiledere for informasjon om finansiering. Man kan også betale kontant med bank- og kredittkort hos oss.

  • Du er på sykehuset ca 3 timer
  • Behandlingen tar ca 1,5time
  • Vi har avtale med forsikringsselskaper
  • Vi tilbyr delbetaling

Delbetaling

Vi kan tilby 12 måneders rente- og gebyrfri delbetaling på helselån opptil 60.000!

Fakta

  • Du er på sykehuset i ca. 3 timer
  • Behandlingen tar ca. 1,5 timer
  • Vi har avtale med forsikringsselskaper
  • Vi tilbyr delbetaling

 

Bestill en konsultasjon.
Det er gratis og helt uforpliktende.