Hvordan vil du ha info?

Close

I full vigør med nye knær

25 jun, 2018

   Svein Tholo er svært fornøyd med kneoperasjonene han fikk utført på Privatsykehuset Haugesund.

 

Med nye totalproteser går den nybakte pensjonisten fra Solakrossen en aktiv pensjonisttilværelse i møte.

For tre-fire år siden begynte en lei slitasje i knærne å gjøre seg gjeldende. Et par perioder med sykemelding fra jobben i Conocophillips fulgte med.

– Jeg fikk store problemer med å bevege meg. Bare det å gå var vondt, og trappegåing var nesten umulig. Balansen var dårlig og jeg måtte bruke mye smertestillende, også om natten, forteller 65-åringen.

I dag trenger han ikke en eneste tablett.

   God service

Gjennom jobben var Tholo dekket av helseforsikring via Storebrand. Etter å ha gjennomgått kikhullsoperasjoner på Alerisklinikken i Stavanger uten noen form for bedring, ble han henvist av Storebrand til Privatsykehuset Haugesund.

– Jeg kjørte selv oppover til første konsultasjon hos dr. Rossebø. Etter at han hadde analysert bildene fra Unilabs, gikk det kun en måned til jeg fikk dato for operasjon av høyre kne, sier Tholo, som roser både behandlingsopplegget og servicen han fikk på Privatsykehuset.

– Jeg ble tatt vel imot, og de hadde bestilt hotellrom til meg fordi jeg måtte møte tidlig på morgenen operasjonsdagen. Jeg ble innlosjert på sykehuset kl 7 om morgenen, operert mellom klokken 15 og 17 og var tilbake på rommet mitt kl 19. Dette var en tirsdag, og torsdagen kl 12 satt jeg hjemme i min egen stue etter at min bror hadde hentet meg i Haugesund, forteller han.

   Anbefaler PSH

Dr. Rossebø rekvirerte fysikalsk behandling for ham på hjemstedet i Solakrossen, også det dekket av helseforsikringen. De første fjorten dagene etter operasjonen brukte han krykker, og så fulgte en liten periode med én krykke som støtte mens muskulatur og sener tilpasset seg protesen. Allerede to måneder etter første operasjon var Tholo klar for å ta det andre kneet også.

– Men dr. Rossebø mente jeg burde vente en måned til, smiler han.

I slutten av mai var totalprotesen i venstre kne på plass, og i dag er pensjonisten i full vigør med blant annet hestesport.

– Hester er en familieinteresse vi har, og min datter reiser rundt og konkurrerer. Ellers er det nok å gjøre med både hus og hage. Det er ingen fritidsproblemer her i gården, sier 65-åringen, som ble pensjonist i vår.

– Jeg kan på det sterkeste anbefale kneoperasjon på Privatsykehuset Haugesund, avslutter han fornøyd.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.