Fillers (Teosyal)

Ansvarlig lege for medisinske kosmetiske behandlinger, Dr. med. Elisabeth Zetlitz er spesialist innen Plastikkirurgi.

For å gi et sikkert,fresht og naturlig resultat blir alle injeksjonsbehandlinger ved Privatsykehuset Haugesund utført av spesialister innen plastikkirurgi.

Fillers fremhever din naturlige skjønnhet. Få definerte ansiktskonturer, fyldigere lepper eller få linjer i ansiktet utjevnet øyeblikkelig og med naturlig resultat. Hvis du ønsker å forbedre utseendet ditt med et naturlig stoff som gir synlige, langvarige resultater er behandling med filler fra Teosyal det perfekte valget for deg. Dette er en krystallklar gel laget av stabilisert Hyaluronsyre. Syren binder vann og slik tilføres huden fuktighet og volum.

En forutsetning for at huden skal beholde spenst og elastisitet og se myk og ungdommelig ut er at den får tilført tilstrekkelig med fuktighet. Huden inneholder et viktig fuktighetsgivende stoff – hyaluronsyre – som forhindrer at den tørker ut.
Når vi blir eldre synker det naturlige nivået av hyaluronsyre slik at huden kan se glansløs og rynkete ut, og huden blir mindre elastisk. Som en følge av dette begynner huden å vise tegn på aldring. Hyaluronsyre fillers for ansiktet kan minske aldringstegn gjennom å ta bort rynker og gi volum på en diskre måte.

Les mer på www.teosyal.no

Teoayal;
Produktet er ikke permanent og absorberes naturlig over tid. Det innebærer at du kan velge når du ønsker ytterligere behandling for å opprettholde effekten. En fillerbehandling tar kortere tid enn en lunsjpause, og etterpå kan du fortsette med dine daglige gjøremål. Ingen forhåndstesting er nødvendig, og du ser resultatet øyeblikkelig. Effekten varer vanligvis fra noen måneder til over et år. Hvor lenge behandlingen vedvarer, varierer fra person til person og hvilket område som behandles.
Privatsykehuset Haugesund samarbeider med alle de største forsikringsselskapene. Har du helseforsikring som privatperson eller gjennom arbeidsgiver så kontakt oss og vi kan hjelpe deg. Er du interessert i å finansiere behandlingen har vi gode løsninger for deg. Privatsykehuset Haugesund samarbeider med Resurs Bank som er en solid aktør på det nordiske markedet. Snakk med våre veiledere for informasjon om finansiering. Ellers gjelder betaling med bank- og kredittkort hos oss.

Alle ser at du ser fantastisk ut. Ingen ser hvorfor.

Dr. med. Elisabeth Zetlitz