Fikk skulderen fikset på rekordtid

26 okt, 2016

Seksten dager gikk det fra hun var på røntgen for sin skadde skulder til hun var ferdig operert. Ruth Tveit er strålende fornøyd med effektiviteten og servicen på Privatsykehuset Haugesund.

53-åringen fra Haugesund jobber i Nordsjøen, og en del av jobben består i å laste og losse helikopter. Med en nesten avslitt sene i skulderen kunne hun risikert å måtte være lenge borte fra jobben. Men nå kan hun prise seg lykkelig over at det lot seg ordne mye raskere enn forventet.

-Jeg var på røntgen hos Curato 31. august etter henvisning fra fastlegen min her på Haugesund Medisinske Senter. Da resultatet fra røntgen var klart, fikk jeg time hos både fastlegen og hos ortoped på Privatsykehuset Haugesund samme dag, som var 13. september, forteller Ruth Tveit.

Ortopeden kom fram til at skulderen måtte opereres, og Ruth gikk til resepsjonen for å få satt opp en innkalling eller dato for skulderoperasjonen.

-Og der spurte de meg rett og slett om når jeg ville ha den, smiler hun.

Spørsmålet kom på en tirsdag, og torsdag samme uke ble det operasjon. To dager etter ortoped-konsultasjonen kunne dermed Ruth spasere ut fra Helsehuset med nyoperert skulder. Og knappe to uker etter det var hun i gang med rehabilitering hos fysioterapeut på Haugesund Medisinske Senter. Treningen foregår inne på Vici treningssenter i samme etasje.

-Og det mange blir overrasket over, er at jeg fikk denne operasjonen på vanlig henvisning og betalte kun offentlig egenandel. Dette tilbudet må mange flere få vite om, også leger, slår 53-åringen fast.

Hun får ikke sagt mange nok ganger hvor fornøyd hun er med å motta så mange typer helsetjenester i ett og samme hus. Med en utpreget effektivitet, der den ene faggruppen overtar etter den andre nesten umiddelbart.

-Og så er servicen og omtanken helt unik. De bryr seg om folk her, smiler Ruth Tveit.

Fakta:

• Privatsykehuset Haugesund er et offentlig godkjent sykehus og har avtale med Helse Vest om behandling av pasienter innen fagene ortopedi, urologi og plastikk-kirurgi
  • Som pasient med henvisning fra lege betaler du kun offentlige egenandeler og får kort ventetid og effektiv behandling
  • Ventetiden er mye kortere enn hos andre offentlige behandlingsted, ventetiden til utredning er som regel 2 uker eller kortere, og det samme gjelder for ventetid til dagbehandling.

ruth-tveit-1

ruth-tveit-2

Ruth Tveit på Vici treningssenter med kyndig veiledning av fysioterapeut Sjur Nygaard.

Klikk her for å ta kontakt med oss i dag!

bestilling