Fettsuging (Liposculpture)

Fettsuging, også kalt liposculpture fjerner lokale fettansamlinger på kroppen. Fettansamling på ulike steder på kroppen kan være genetisk eller hormonelt betinget og kan ofte verken slankes eller trenes bort. Med Liposculpture fjerner en fettansamling på dine problemområder på en skånsom måte. Det gir varig effekt da det ikke lages nye fettceller. Det presiseres at fettsuging ikke erstatter slanking.

Behandlingen er skånsom. Den foregår i lokalbedøvelse med tillegg av beroligende og smertestillende midler gitt av kyndig narkoselege.

Selve behandlingen foretas uten bruk av maskinsug og med tynne kanyler for å ha kontroll med formingen. Bruken av denne teknikken har redusert forekomsten av ujevnheter og sideulikheter. Selve sugningen foretas gjennom små hull som plasseres strategisk slik at de etterlater ubetydelige arr.

I prinsippet kan alle kvinner og menn over 18 år bli vurdert med tanke på operasjon.

 

De som ønsker fettsuging tilbys en uforpliktende samtale hvor du får en grundig faglig veiledning og informasjon om inngrepet.

Som ved all behandling som innebærer perforering av hud kan det det oppstå infeksjoner. Dette er meget sjeldent, men en skal være obs om en blir rød, hoven og får smerter i det aktuelle området dagene etter behandling.
Ta da kontakt med PSH eller egen lege.

Blåmerker i huden er derimot ikke uvanlig, men foreligger i betydelig mindre omfang enn ved den tradisjonelle fettsugingen.

Nedsatt følelse i huden er vanlig, men dette normaliseres etterhvert. Hevelse i områdene som er behandlet er normalt. Kompresjonsplagget du skal bruke etter inngrepet bidrar til å komprimere området og redusere hevelsen. Det er vanskelig å angi hvor lenge hevelsen vil være til stede, da normaliseringsprosessen varierer fra person til person. Huden vil føles noe hard i den første tiden etterpå og enkelte ujevnheter vil kunne kjennes under huden. Dette er helt normalt og vil forsvinne etter hvert. Massasje har en god effekt på disse ujevnhetene.

Er du interessert i å finansiere behandlingen via lån har vi gode løsninger for deg. Privatsykehuset Haugesund samarbeider med Resurs Bank som er en solid aktør på det nordiske markedet. Snakk med våre veiledere for informasjon om finansiering. Man kan også betale kontant med bank- og kredittkort hos oss.

  • Du er på sykehuset ca 3 timer
  • Behandlingen tar ca 1,5 timer
  • Vi har avtale med forsikringsselskaper
  • Vi tilbyr delbetaling

Hvorfor gjøre en fettsuging?

Delbetaling

Vi kan tilby 12 måneders rente- og gebyrfri delbetaling på helselån opptil 60.000!

Bestill en konsultasjon. Det er gratis og helt uforpliktende.