Hvordan vil du ha info?

Close

Fettfjerningens hemmeligheter

25 jun, 2015

Fettfjerning er smertefritt, trygt og svært effektivt. Derfor er det også et ganske vanlig inngrep, selv om man ikke gjerne snakker høyt om slikt i dannet selskap.

Figurforming, liposkulptur, fettfjerning. Det høres dramatisk ut. Vi snakker med mange pasienter som er positive til å gjennomgå plastikkirurgi, men som er redd for at forandringene skal bli for store. De er redd inngrepet skal vise for godt og gruer seg for sosiale stigma, usikre blikk og famlende samtaler i Haraldsgata. Fettfjerning kan være nesten usynlig for omgivelsene selv om pasienten ofte opplever stor forandring av sin egen kropp etter inngrepet. Folk på gata legger ikke merke til subtile endinger på kroppen din, og det passer de fleste pasientene våre godt. De gjør det for sin egen del, de gjør det for å føle seg bedre.

Den typiske fettfjerningspasienten har trent og spist sunt, lagt om livsstilen og blitt slankere over tid. Nå skal det siste kvapset bort! Dette inngrepet former figuren der slanking ikke fungerer. Fettfjerning er altså ikke et alternativ til slanking. Dette er veldig viktig å forstå. Du går ikke nevneverdig ned i vekt. Men du kan få figuren din tilbake og bli kvitt fettansamlinger som kan være vanskelige å få bort. Husk at en sunn diett og regelmessig mosjon er alltid en forutsetning for vellykket plastikkirurgi.

Dette er ikke en operasjon for deg som er på jakt etter en snarvei til sommerkroppen. Den er for deg som har jobbet med sommerkroppen en god stund allerede.

Lurer du på om fettfjerning kan være aktuelt for deg? Ta kontakt med oss og få en uforpliktende konsultasjon med en av våre kirurger.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •