Environ

Environ ble utviklet av den anerkjente plastikkirurgen Dr. Des Fernandes tidlig på 90-tallet.
I dag er Environ en innovativ og prisbelønnet medisinsk hudserie som med store nyvinninger og fantastiske resultater, har gjort stor suksess rundt om hele verden.

Environ er en vitaminbasert hudserie med A vitamin som hovedvirkningsstoff. A vitamin har svært mange viktige egenskaper i huden, og ved mangel på A vitamin oppstår økt risiko for pigmenteringer, solskader, slapp hud, aldring i form av rynker og tap av kollagen. Forskning viser også at det kan finnes en sammenheng mellom mangel på A vitamin og påvisning av hudkreft.

A vitamin er en svært viktig faktor for hudhelsen vår. Med tilføring av høye nok doser A vitamin vil cellefornyelsen i huden øke, man får styrket hudbarrieren, regulering av talgproduksjonen, utjevning av linjer, økt fuktighet i huden og reparert ødelagte celler som kan være i forstadiet til hudkreft.

Environ er ikke testet på dyr, men på frivillige deltagere, og fremstilles med miljøbevisst perspektiv under strenge restriksjoner. Environ kan brukes av alle aldre, alle hudtyper, fra helt lys til helt mørk, både kvinner og menn.

Hudens immunforsvar er helt avhengig av A vitamin for å fungere optimalt, derfor er Environ også anbefalt til de med ulike hudsykdommer. Rosacea, psoriasis eller eksem er noen eksempler på hudsykdommer som kan nyte godt av å bruke Environ produkter.

Det er svært høye doser med A vitamin Environ bruker i sine produkter. Derfor er det viktig å følge ett «StepUp» system hvor  huden gradvis vennes til høyere doser og slik unngår reaksjoner i form av rød, irritert og flassende hud. Ved å bruke A vitamin «stepUp» systemet, bygger du opp styrken på huden, slik at huden forberedes og muliggjør mer avanserte medisinske hudbehandlinger.

Vitamin A er altså den viktigste ingrediensen, men Environ inneholder selvfølgelig også andre ingredienser som bidrar til en sunn hud. Vitamin C er viktig for kollagenproduksjon, forebygger pigmenteringer og UV-skader, og vitamin E beskytter cellemembranen og virker som naturlig konserveringsmiddel i produktene. Peptider reparerer og gjenoppbygger, og AHA og BHA syrer løser opp tilstopninger, peeler og fukter.