Du er i trygge hender

17 des, 2015

Hans Jacob Rossebø (f. 1963)

Er spesialist innen ortopedisk kirurgi. Rossebø tok medisinsk embetseksamen ved universitetet i Düsseldorf i 1991 og ble godkjent spesialist i ortopedisk kirurgi i 2000. Han har bred erfaring innen hofte- og kneprotesekirurgi og har operert ca 700 proteser. Han har også en solid bakgrunn innen bl.a korsbånds- og skulderkirurgi, og opererer ca 850 dagkirurgiske operasjoner årlig. Arbeidet i mange år som overlege ved Haugesund Sjukehus før han tok over som ansvarlig lege ved ortopedisk avdeling ved Privatsykehuset Haugesund i 1999.

Dr.Med. Fredrik Gewalli (f: 1956)
Er ansvarlig lege ved plastisk kirurgisk avdeling. Gewalli 1989 tok sin medisinske embetseksamen i 1989, utdannet Tannlege ved Karolinska Institutet Stockholm. Utdannet lege i Stockholm på Karolinska Institutet/Sjukhuset i 1984-1989. Spesialist i generell kirurgi 1997 og Plastikkirurgi 2000. Overlege ved Lunds Univeristetsykehus og team leder for mikrovaskulør kirurgisk virksomhet med rekonstruksjoner i hode og hals / nakke fra 2003. Han opererer årlig ca 400 operasjoner. Han startet sin konsultasjonsvirksomhet ved Privatsykehuset Haugesund i 2009. Dr. med 2001 med avhandlingen ”Dynamic Principles in Craniofacial surgery – Expander elements and their surgical application”.

Dr. Kjell Waage (f. 1945)
Er spesialist i indremedisin og hjertesykdom og ansvarlig lege ved hjerteavdeling ved Privatsykehuset Haugesund.
Dr. Waage har vært overlege ved Haugesund Sykehus i perioden 1985 – 2014 og tidligere jobbet ved Aker Sykehus og Ullevål Sykehus. Han har lang erfaring med oppfølgning av pasienter med brystsmerter, hypertensjon (høyt blodtrykk), høyt kolesterol, hjertesvikt og pasienter med hjerterytmeforstyrrelser. Undersøkelsene består av blodprøver, arbeidsbelastning på sykkel (AKG) og ultralydundersøkelse av hjertet.

Dr. Jan Gunnar Nagelhus (f. 1947)
Er ansvarlig lege ved urologisk avdeling og spesialist innen urologi og generell kirurgi. Nagelhus tok medisinsk embetseksamen ved universitetet Lubeck, Tyskland i 1974 og fikk sin spesialistgodkjenning innen generell kirurgi i 1986 og innen urologi i 1991. Han utfører mellom 100 og 150 TURp operasjoner årlig.

Klikk her for å ta kontakt med oss i dag!

bestilling