Dermaneedling

> La huden hele seg selv.
Sliter du med smårynker, acnearr eller strekkmerker?
Vi tilbyr en ny behandlingsmetode som er meget effektiv.

Microneedling, eller CIT (Collagen Induction Therapy, kollagen induksjonsterapi) er en metode å reaktivere reduserte stoffskiftefunksjoner i huden din, og som gir rask og synlig effekt.

På et lite munnstykke er flere medisinske nåler montert. Disse måler mellom 0,5 og 2,0 mm. Etter lokalbedøvelse beveger man munnstykket med nålene over huden og lager massevis av små stikkskader, som knapt når de øverste hudlag. Disse skader gir en impuls til huden til å øke sine stoffskiftefunksjoner. Huden lager mer nye hudceller og flere nye collagenfibre. Det dannes nye blodkar i hud og underhud. Væskeinnhold i huden øker. Disse forandringer fører til tykkere hud, som er bedre sirkulert, og mer spenstig. Huden ser friskere og sunnere ut.

Forandringer som kan behandles:

Slapp, løs hud

Acnearr

Smårynker

Strekkmerker

Atrofiske arr

Pigmentforstyrrelser

Solskader

Brannskader/uelastisk hud

Vi kan behandle hud på hele kroppen.

Du har minimal ”down-time”, dvs du kan vise deg bland andre mennesker etter to, tre dager.

Ved Dermaroller-behandling reaktiveres hud- og collagenproduksjonen. Dette er en naturlig hudregenerasjon uten uønskete bivirkninger eller risiko for komplikasjoner.

De fleste andre hudbehandlinger (for eksempel kjemisk peeling, laserbehandling, hudsliping) lager såkalte ”kontrollerte skader” for å framskynde arrdannelse i huden. Resultatet er glattere hud. Men denne huden blir stiv og tynn, med risiko for pigmentforandringer.

Du trenger (avhengig av alder og type hudproblem) en til tre behandlinger med åtte til ti ukers mellomrom. Resultatet varer ca et år, og krever deretter en vedlikeholdsbehandling per år.

Vi tilbyr en gratis og uforpliktende konsultasjon.

Ring oss på telefon 52 70 05 50 for mer info eller benytt kontaktskjema under.