CoolContour

Med CoolContour kan du på en enkel måte redusere kroppsfettet på problemområder. Behandlingen er ikke-kirurgisk og det er ingen spor etter behandlingen. Det betyr at du kan gå på jobb og fortsette din normale hverdag rett etter behandlingen. Behandling med CoolContour er nesten smertefritt. Du kan sitte, ligge og lese en bok eller jobbe med datamaskinen, etc. Behandlingen tar mellom 1 til 2 timer.

Enkelt og smertefritt PhotoNova CoolContour System er en ikke- kirurgisk metode som bruker kjøling til å bryte ned fettceller uten å skade andre vev.

CoolContour utnytter prinsippet om selektiv lipolyse ved nøye og kontrollert kjøling av underhudsfett. Etter en behandling over en periode på 6-12 uker, foregår det en gradvis reduksjon av fettlaget. Den umiddelbare effekten kan forklares med at fettcellmembranen skades ved nedkjøling, og forårsaker krystallisering av fettsyrene. De oppløste fettcellene tas sakte og gradvis opp i det normale metabolske systemet.

Nøyaktig kontrollert kjøling går gjennom huden og fram til fettlageret. Kjøling er opprettholdt for en forhåndsbestemt periode for å kunne ødelegge fettcellene. Fettcellene begynner en naturlig nedbrytningsprosess som fortsetter i flere måneder, som igjen resulterer i en gradvis reduksjon av fett laget.

Behandlingsresultaten er gode. Du kan forvente en tydlig og varig reduksjon av kroppsfettet innen 2-3 måneder. Tykkelsen på det subkutane laget vil redusere med 20% etter 2-3 måneder, og 25% etter 6 måneder. Ytterligere reduksjon kan oppnås ved gjentatte behandlinger med intervaller på ca 10 uker. I gjennomsnitt er 20-25% av fettlaget eliminert etter en behandling!