Brystreduksjon og brystløft

En brystreduksjon kan gi deg en hverdag hvor fysisk aktivitet blir enklere. Mange med veldig store bryster får nakke- og skuldersmerter. Et godt resultat vil gi lettere bryster med en fin fasong.

Mange opplever også at brystene har blitt slappere med årene. Et brystløft vil gjenopprette høyere og strammere bryster  og samtidig gi dem rundere og finere fasong.

Ved brystløft omformes brystets vev og overflødig hud fjernes slik at brystene strammes opp og gis en rund, høyere og finere fasong.  Metoden kan kombineres med brystforstørrelse med silikon hvis du ønsker større bryster.

Operasjonen etterlater arr rundt brystvorten, fra brystvorten og ned til folden, og et arr i folden under brystet. Vi legger stor vekt på at arrene skal bli så pene som mulig og det blir sydd med innvendig selvoppløselig tråd. Brystløft medfører, som alle andre brystoperasjoner, en risiko for komplikasjoner. Hevelser, blåmerker og nedsatt følelse rundt brystene er normalt.

Så sant det ikke er medisinske motforestillinger vil de fleste kunne få et tilbud om operasjon. Våre leger vil imidlertid ut fra en faglig og moralsk vurdering avgjøre grunnlaget for operasjon. Vi opererer ikke personer under 18 år. Personer med spiseforstyrrelser må uansett alder vurderes i samråd med de som behandler vedkommende.

De som ønsker brystforstørrelser  tilbys en uforpliktende samtale hvor du får en grundig faglig veiledning og informasjon om inngrepet.

Det er ytterst sjelden med komplikasjoner. Det er vanlig at man kan ha smerter de første dagene. . Noen kan oppleve Kvalme etter sterke smertestillende.
Hevelser og blåmerker rundt brystene er normalt.

Som ved all behandling som innebærer perforering av hud kan infeksjoner oppstå. Dette er meget sjeldent, men en skal være obs om en blir rød, hoven og får smerter i det aktuelle området dagene etter behandling. Hvis dette skulle oppstå, kontakt med PSH eller egen lege.

Privatsykehuset Haugesund samarbeider med alle de største forsikringsselskapene. Har du helseforsikring som privatperson eller gjennom arbeidsgiver så kontakt oss og vi kan hjelpe deg. Er du interessert i å finansiere behandlingen via lån har vi gode løsninger for deg. Privatsykehuset Haugesund samarbeider med Resurs Bank som er en solid aktør på det nordiske markedet. Snakk med våre veiledere for informasjon om finansiering. Man kan også betale kontant med bank- og kredittkort hos oss.

  • Du er på sykehuset ca. 3 timer
  • Behandlingen tar ca. 2 timer
  • Vi har avtale med forsikringsselskaper
  • Vi tilbyr delbetaling

Hvorfor gjøre en brystreduksjon

Fakta

  • Vi kan tilby 12 måneders rente- og gebyrfri delbetaling på helselån opptil 60.000!

 

Bestill en uforpliktende konsultasjon.