Brystforstørrelse

En brystforstørrelse kan hjelpe deg til å få  figuren du har ønsket deg, eller gjenopprette de brystene du tidligere hadde.

Operasjonsmetode som benyttes er brystoperasjon med innsetting av silikonimplantat. Det vurderes i det enkelte tilfelle hvilken teknikk som gir best mulig resultat. Vi benytter både runde og såkalte anatomiske proteser. Privatsykehuset Haugesund tilbyr  protesegaranti som gir deg større trygghet.

Vårt verdigrunnlag er bygget på kvalitet, trygghet og respekt.

Plastikkirurgen som skal gjennomføre operasjonen vil gi deg gode råd om størrelse og form, samt informere deg om de ulike protesetypene.
Operasjonssnittet blir lagt rett under brystet.

Et estetisk fint utseende. Vi legger stor vekt på at arret skal bli så pent som mulig. Vi syr med innvendig selvoppløsende tråder.

Så sant det ikke finnes medisinske motforestillinger vil de fleste kunne få et tilbud om operasjon. Våre leger vil imidlertid ut i fra en faglig og moralsk vurdering avgjøre grunnlaget for operasjon. Vi opererer ikke personer under 18 år. Personer med spiseforstyrrelser må uansett alder vurderes i samråd med de som behandler vedkommende. Amming må være avsluttet minst tre måneder før eventuell operasjon.

Dr. Fredrik Gewalli ble spesialist innen plastikk kirurg i 2000, han er i tillegg spesialist innen generell kirurgi og tannlege. Gewalli er også Dosent teamoverlege ved Universitetssykehuset i Lund og driver aktiv forskning innen fagfeltet kosmetisk kirurgi.Fredrik Gewalli er Leder av foreningen for Estetisk Plastikkirurgi i Sverige.

Dr. Peter Wroblewski – Spesialist innen plastikkirurgi.

Dr. Bjørn Rosenberg – Spesialist innen plastikkirurgi siden 2007.

Dr. med Elisabeth Zetliz – Spesialist innen plastikkirurgi.

 

 

Ønsker du informasjon om brystforstørrelse tilbyr vi uforpliktende samtale hvor du får en grundig faglig veiledning og informasjon om inngrepet.

Som ved all behandling som innebærer perforering av hud kan infeksjoner oppstå. Dette er meget sjeldent, men en skal være obs om en blir rød, hoven og får smerter i det aktuelle området dagene etter behandling. Hvis dette skulle oppstå, kontakt med PSH eller egen lege.

Det er vanlig at man kan ha smerter de første dagene. Smertestillende skal da brukes som foreskrevet.
Hevelser, blåmerker og nedsatt følelse rundt brystene er normalt.

ALCL, BIO-ALCL

De senere årene er det påvist en sammenheng mellom brystimplantater og en meget sjelden form for lymfom (ALCL). Prognosen ved ALCL er god, og kirurgisk behandling med fjerning av protese og kapselen rundt denne er oftest tilstrekkelig for helbredelse.

Dersom det oppstår smerter, en kraftig hevelse eller følbare faste kuler i et operert bryst etter en operasjon med innleggelse av brystimplantater må du oppsøke en plastikkirurg for vurdering. Ved spørsmål om ALCL vil en plastikkirurg kunne utrede og henvise videre ved behov.

Norsk forening for estetisk plastikkirurgi har utarbeidet egne retningslinjer for sine medlemmer for håndtering av ALCL, og all oppfølging skjer innen det offentlige helsevesen.

Privatsykehuset Haugesund samarbeider med alle de største forsikringsselskapene. Har du helseforsikring som privatperson eller gjennom arbeidsgiver, så kontakt oss og vi kan hjelpe deg. Er du interessert i å finansiere behandlingen med lån har vi gode løsninger for deg. Privatsykehuset Haugesund samarbeider med Resurs Bank som er en solid aktør på det nordiske markedet. Snakk med våre veiledere for informasjon om finansiering. Man kan også betale kontant med bank- og kredittkort hos oss.

  • Du er på sykehuset ca. 3 timer
  • Behandlingen tar ca. 1,5 timer
  • Vi har avtale med forsikringsselskaper
  • Vi tilbyr delbetaling

Delbetaling

Vi kan tilby 12 måneders rente- og gebyrfri delbetaling på helselån opptil 60.000!

Bestill en konsultasjon. Det er gratis og helt uforpliktende.