Botulinumtoxin

Spesialist innen plastikkirurgi  Dr. med. Elisabeth Zetlitz er ansvarlig lege for medisinske kosmetiske behandlinger ved Privatsykehuset Haugesund

For å gi et sikkert,fresht og naturlig resultat blir alle injeksjonsbehandlinger ved Privatsykehuset Haugesund utført av spesialister innen plastikkirurgi.

Behandling er blitt en av de vanligste kosmetiske behandlingene i Norge og USA blant annet for å:

  • glatte ut rynker
  • behandle ekstrem svette i armhuler

Behandlingen hemmer musklene, og blir som oftest utført i pannen eller mellom øyenbrynene for å få bort dype rynker som “ sinnarynken, “ kråkefotrynkene” på utsiden av øynene og “tversoverrynkene” i pannen. Injiseringen utføres med en engangssprøyte med svært tynn spiss. Spissen er så tynn at det er lite ubehag med behandlingen. Mange kunder beskriver følelsen av et myggstikk.

Behandlingen virker slik at det blokkerer nerveimpulser til små ansiktsmuskler og hindrer at disse musklene trekker seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten skjemmende rynker. Middelet virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på de nærliggende muskelgruppene.
Behandlingen passer godt til både menn og kvinner og virkningen av en behandling varer i ca. 4 måneder. For å opprettholde virkningen bør man ha 2-3 behandlinger i året.

Ved Privatsykehuset Haugesund er det autoriserte legespesialister som injiserer. Det er essensielt for å få et naturlig og godt resultat at behandleren er autorisert og har lang erfaring i kosmetisk behandlingsteknikk.
Ved noen klinikker utføres behandlingen av sykepleiere. Dette er noe Statens Legemiddelverk advarer mot.
Behandlingen tar et par minutter avhengig av hvor mange områder man ønsker å behandle. Man kan gjenoppta daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. Etter injeksjonen tar det 2–3 dager før behandlingen begynner å virke og inntil 7 dager før man får full effekt.

Effekten er ikke permanent, den varer i gjennomsnitt 3–4 måneder etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man beregne injeksjoner 2–4 ganger årlig. Senere 1-2 ganger årlig.

Alle friske personer over 18 år kan behandles.

Gratis og uforpliktende konsultasjon, hvis en ønsker behandling etter denne kan dette oftest gjøres i etterkant av konsultasjonen.

Er tidsbegrenest og er mest relatert til nålestikk og perforering av hud og blodkar ( blåmerker etc). Hudinfeksjon og allergiske reaksjoner forekommer svært sjeldent.

Privatsykehuset Haugesund samarbeider med alle de største forsikringsselskapene. Har du helseforsikring som privatperson eller gjennom arbeidsgiver så kontakt oss og vi kan hjelpe deg.

Er du interessert i å finansiere behandlingen har vi gode løsninger for deg. Privatsykehuset Haugesund samarbeider med Resurs Bank som er en solid aktør på det nordiske markedet. Snakk med våre veiledere for informasjon om finansiering. Ellers kun betaling med bankkort hos oss.

  • Du er på Privatsykehuset Haugesund ca. 20 minutter
  • Kan gå tilbake på jobb samme dag

Alle ser at du ser fantastisk ut. Ingen ser hvorfor.

Bestill en uforpliktende gratis konsultasjon.

Dr. med. Elisabeth Zetlitz