Hvordan vil du ha info?

Close

Microneedling: Kan man virkelig forbedre huden ved å skade den?

13 mai, 2016

Du er ikke den første som har vært skeptisk til det. Ved første øyekast virker det ulogisk, men ved å se nærmere på behandlingen forstår man hvorfor den innovative microneedling teknikken er svært skånsom og har gode resultater på hudforbedring. 

Kort forklart handler microneedling om å stikke mange små nåler ned i huden for å vekke den til live. Når huden får disse stikkene opplever den at den blir angrepet og vil derfor sette i gang sitt eget forsvarssystem. Dette forsvaret består av å produsere nye hudceller, kollagen og insulin som gjør huden sterkere og mer motstandsdyktig.

Huden får mer volum og naturlig ungdommelighet, og fine linjer jevnes ut. Arr, porer, pigmentflekker, brannskader, cellulitter og strekkmerker får også en tøff kamp mot disse naturlige virkestoffene. Behandlingen resulterer også i at porene lukkes. Dette igjen fører til mindre urenheter og jevnt over vil hele huden oppleves glattere og yngre. I tillegg vil en behandling etterlate deg med en fantastisk glød.

Sammenlignet med tradisjonelle laser- og syrebehandlinger som faktisk lager en skade og arrdannelse i huden, er denne behandlingen 100% fri for ødeleggende kjemikalier. Det er minimalt med spor etter behandlingen og du kan allerede gå på jobb dagen etter.

Noen skremmes av nålene og er bekymret for smerter. Vi er svært opptatt av våre pasienters trygghet og komfort og gir derfor alle pasienter bedøvelseskrem i forkant av behandlingen. Du kjenner ingen smerte, bare en lett kilen følelse når rullen kommer.

Kjendisenes favoritt

Hva har Jennifer Aniston, Kim Kardashian, Angelina Jolie og Brad Pitt til felles? De sverger alle til microneedling! Når man har fotografer tett på og en verden av øyne som følger med deg er presset for å se sitt beste ut ekstra høyt. Alderstegn, urenheter eller cellulitter er ikke et alternativ. Da har microneedling blitt et elsket alternativ blant stjernene i Hollywood.

Det var i 2014 at den innovative hudbehandlingen ble populær i USA og veksten har bare fortsatt. Jennifer Aniston forteller til People Magazine at hun elsker hvordan huden er mer mottagelig for hennes ordinære hudpleie-rutine etter behandlingen. Alle kremer opptas mer effektivt og får «gjøre jobben sin» uten forstyrrelser.

Om behandlingen:

Selve behandlingen tar ca 50 min. Behandlingen er smertefri og man trenger ingen hjemmetid, du kan gå på jobb dagen etter. Huden vil være rosa, lik en solbrent hud samme dag og du vil ikke flasse etter behandlingen.

Vi er autorisert microneedling-klinikk.

Resultatene vil synes over tid, og vil øke inntil 10 – 12 uker etter behandling. Hver behandling gir gode resultater, men for optimalt resultat anbefaler vi 4 behandlinger første året, deretter en vedlikeholdsbehandling i året. Dersom du bestiller 4 behandlinger får du den siste behandlingen til halv pris.

Behandlingen er effektiv på:

 • Linjer/Rynker
 • Store porer/ grov hudstruktur
 • Pigmentflekker
 • Arr
 • Acnearr
 • Brannskader
 • Slapp hud

bestilling time knapp

 

 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  

Legg igjen en kommentar

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.